verzekering

vis jap

Vereniging voor Iokai Shiatsu Therapeuten

 

 

 

rbng logo

Stichting Tuchtrecht Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg

 

srbag

Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg

iokai shiatsu praktijk
 
shiatsupurp
 
suiza Isabel Schütz
Westerstraat 198 II
1015 MR Amsterdam
M| 0611368237
info@shiatsu-isa.com
 

 

 

 

 

 

 

De volgende zorgverzekeraars vergoeden iokai shiatsu behandelingen al dan niet volledig binnen de aanvullende verzekering:

Achmea (Zilveren Kruis, Groene Land, Avéro, OZF en PWZ)
Menzis (Confior en Anderzorg)
PNO (Nationale Nederlanden en Aegon)
UVIT (Univé, VGZ, IZZ, SIZTrias, Turien & Co, Aevitae),
Agis, CZ, Delta Lloyd, FBTO, De Amersfoortse, De Friesland, De Goudse, IZA, Ohra, ONVZ, Zorg en Zekerheid

Shiatsu is de laatste 15 jaar steeds meer erkend als therapie, op zichzelf staand of aanvullend en ondersteunend bij reguliere behandelvormen. Bovenstaande ziektekostenverzekeraars hebben alternatieve therapieën in hun aanvullende verzekeringen opgenomen. Vaak stellen ze daarbij de voorwaarde dat u behandeld wordt door een erkend therapeut, zoals de bij de V.I.S. aangesloten therapeuten zijn. Kijk voor de zekerheid altijd even in uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw verzekeraar.

Mocht u willen weten wat zorgverzekeraars te bieden hebben kunt u kijken op:

www.zorgwijzer.nl

www.consumentenbond.nl

Registertherapeuten
Alle leden van de Vereniging voor Iokai Shiatsutherapeuten zijn ingeschreven bij de SRBAG (Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg) en in het HBO Register Beroeps-beoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (RBNG). Hierdoor zijn zij zowel Registertherapeut Aanvullende Gezondheidszorg (RTAG) als Registertherapeut BNG.
Wij voldoen dan ook niet alleen aan de strenge beroepseisen die deze stichtingen stellen, maar zijn ook onderworpen aan het tuchtrecht van de stichting Tuchtrecht Beoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (TBNG). Daarnaast zijn wij allen afzonderlijk ingeschreven in het AGB-register dat de gegevens bijhoudt van alle erkende zorgverleners in Nederland.